Vissza
Főoldal / Tánc

Táncoktatás, tánctanárok

A jó táncos és a jó tanár nem mindig ugyanaz a személy. Oldalunkon olyan megbízható tánctanárokat találsz, akik nem csak jó táncosok, saját területükön tanárként is a legjobbak között vannak.

Egy osztályt összefogni, tudásban közel azonos szintre hozni, mindenki számára megtanulható, a közönség számára tetsző koreográfiát összeállítani nem kis feladat. Szinte nem létezik olyan egyedi elképzelés, amit egyik vagy másik tanárunk - szakterületének megfelelően - ne tudna megvalósítani. Ha nincs ötletetek, szívesen nyújtunk abban is segítséget. Válassz közülük bárkit, biztos lehetsz benne, hogy nem csak a próbákat fogod élvezni, de sikerre viszi osztályodat.

Nincs jobb érzés annál, mint amikor szűnni nem akaró tapsban kell sokadjára meghajolnotok a tánc végén.

Merkovics Katalin

Merkovics Katalin vagyok, életem a tánc. Sok táncstílust megismertem, de a versenytánc lett az igazi számomra. 13 évig aktívan versenyeztem, majd ezt felváltották a fellépések és a táncoktatás. Legyen csoportos, egyéni, vagy páros tánc, a lényeg, hogy az elképzelések és ötletek megvalósuljanak egy közös munka eredményeként. Már lassacskán 20 éve készítek fel osztályokat a nagy eseményre, amit mai napig nagyon tudok élvezni, hiszen amint bekerülök egy osztályba, az idő megszűnik körülöttem és én is végzős diáknak érzem magam. Jó bulik szoktak lenni a táncpróbák.

Oktatott táncok: Keringők, Tangó, Samba, Mambo, Cha-cha, Rumba, Rocky, Jive, Palotás, Charleston, Zumba, Revü, Kán-kán, Bajor sörtánc, Paródiák, Mixek, Skót tánc, Keret történetek,

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Csábi Dávid

Csábi Dávid vagyok 23 éves. 14 évvel ezelőtt kezdődött táncos pályafutásom, mikor anyukám Engem és az nővéremet elvitt kezdő társastánc tanfolyamra. Azóta a tánc nem csak a hobbim, hanem a hivatásommá is vált. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem el, és ez idő alatt tánctanításba vágtam bele. Felnőtt csoportokat, esküvős párokat, szalagavatós osztályokat tanítok. Koreográfiákat mindig változatosan, a párokhoz, vagy az osztályokhoz alkalmazkodva készítem el, és fontos számomra, hogy az adott produkcióban mindenki felszabadultan, és jól érezze magát.

A célom, hogy megmutassam mindenkinek a tánc örömeit, átadjam tánctudásomat a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Oktatott táncok: Latin táncok, Mix, Klasszikus keringő

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Magera Nikoletta

Magera Nikoletta vagyok, 20 éve kezdtem el a tánccal foglalkozni, 19 évet versenyszerűen

végig táncoltam, a Táncművészeti Főiskolán diplomáztam 2008-ban.

A tanítást 13 évvel ezelőtt kezdtem a saját szalagavatóm osztálytáncának betanításával. Azóta nagy tapasztalatra tettem szert a tanítás területén. Rengeteg sikeres szalagavató és gálaműsor van a hátam mögött.

Nagyon szeretek tanítani. Mindig törekszem arra, hogy minden

osztállyal különleges, baráti kapcsolatot alakítsak ki, szeretem, ha az órák jó hangulatban telnek.

Hiszem, hogy a tánc az emberek életébe, mindig örömet, boldogságot, jó kedvet csempész. Szinte mindenféle táncstílust tanultam, kipróbáltam és tanítottam már. Szeretem a hagyományos, de a különleges, kreativitást igénylő feladatokat is.

A teljesség igénye nélkül, amiket tanítottam már: Angolkeringő, bécsi keringő, tangó, showtánc, revü, cha-cha-cha, mambó, latinmix, musicaltánc, paródiák, fiú tánc, lány tánc, country,

polka, mexikói néptánc, disco tánc, rocky, jive, paso-doble, salsa, palotás, hungáriamix, aktuális divattáncok, mint gangnam style, party rock, single ladies, stb, stb, stb.

+36 20 434-9333

Somodi Gábor

Somodi Gábor vagyok. 17 éve tanítok szalagavató táncokat. Ez előtt 10 évig versenytáncoltam Standard és Latin-amerikai táncokat. Fontos számomra, hogy az osztály magabiztosan tudjon kiállni a produkciójával, és hogy a próbák is jó hangulatban zajlódjanak, de még is hatékonyan. Úgy vélem, ha a próbán még jobban összekovácsolódik az osztály, akkor a szalagavatón már nincs miért aggódni!

Oktatott táncok: Keringők, Tangó, Latin táncok (cha-cha, szamba, rumba, jive, mambo), Népek táncai( Bajor, Skót, Orosz;), Rocky, Swing, Show tánc, Charleston,

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Princz Nóri

Princz Nóri vagyok, 15 éves tapasztalattal oktatok szalagavató táncokat. Nálam mindig van valamilyen történet, amire épül a tánc, gy tehát, az osztályra jellemző elemekkel illetve a közösség stílusának megfelelően alakítom ki a koreográfiát, függetlenül a műfajtól. Lelkesedés, motiváció, jó hangulat, fegyelmezett és pontos munka jellemzik az óráimat mind az én részemről, mind pedig a diákjaim részéről.

Oktatott táncok: Keringők, Tangó, Divat (salsa, mambo, hip-hop, rock&roll), Latin-amerikai táncok (samba, rumba, cha-cha-cha), Népek táncai (ír néptánc, skót tánc, bajor sörtánc, stb.)

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Kilian Brigi

Kilian Brigi vagyok Kilián Brigitta

A Harmónia Táncklub vezető asszisztense. 2004-ben TFTI-n szereztem meg a táncoktatói képesítésemet.

12 éve tanítok és koreografálok szalagavatótáncokat,többféle stílusban,legyen akár szó:

klasszikus táncokról: bécsi keringő,angolkeringő, rocky, palotás,cha-cha-cha,charleston...stb.

vagy más táncstílusról:country, cigánytánc, qadrill,csinibaba,filmzene mix,Jackson, bajor sörtánc, japán, maffia,eszkimó,török...stb.

Csak a Ti kreativitástok szabhat határt:)

Jó hangulatú,lendületes táncórák+egyedi,kreatív,zenére koreografált táncok.

+36 20-925-9195

Móni

Móni A szalagavató mindig emlékezetes élmény a fiatalok életében. Ezt egy jól összerakott tánccal lehet igazán megkoronázni. Keringő vagy latin tánc, esetleg egy jó kis mix? Egy kis kreativitás, bátorság, és a siker nem marad el :)

Oktatott táncok: Klasszikus báli keringő, latin tánc (mambo, cha-cha-cha, rumba esetleg egy jó kis Mix?

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Jenei Robi

Jenei Robi vagyok, több mint 4 éve tanítok szalagavatós táncokat. Számomra a legfontosabb, hogy az osztály kedvet kapjon a tánchoz és a közönség lássa, hogy az előadást maguk a diákok is élvezik. Mindig szívvel és lélekkel készítem a koreográfiákat és még nagyobb lelkesedéssel oktatom.

Oktatott táncok: Rocky, Charleston, Swing, Keringő, Tangó, Latin (mambó, cha-cha-cha;)

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Szabó Antal

Szabó Antal vagyok, 20 éve foglalkozom tánccal, mint professzionális táncos, 10 éve dolgozom tánctanárként, 5 évvel ezelőtt végeztem a Táncművészeti Főiskolán társastánc pedagógus szakán.

Az elmúlt 10 évben számos osztályt készítettem fel a szalagavatójára. Hitvallásom, hogy minden osztálynak egyedi koreográfiát készítsek, ami Rátok, és az ötleteitekre van szabva, valamint a legjobbat hozzam ki Belőletek. Osztálytáncok esetében mindig törekszem arra, ne "tömeg" táncot tanítsak, hanem egy "történetet" alakítsunk ki közösen. Otthonosan mozgok standard- és latin- táncokban, színpadi táncokban, charleston, hipp hopp, bajor, country és modern táncok területén, viszont szeretek minden táncot feldobok valamiféle show elemmel, hogy egy kerek produkció kerekedjen belőle.

Keressetek bátran, hogy a ti táncotok legyen az évfolyam legjobbja! +36 70 317 32 56

Balogh Diána

Balogh Diána vagyok, Aktív versenyzőként pontosan tudom mit jelent egy tökéletes koreográfia. Minden egyes pillanatban jól érzed magad a produkcióban annál jobb. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, számos szalagavatós koreográfiát készítettem. Egy gyönyörű keringő látványa mindig örömmel tölt el, főleg ha én tanítottam.

Oktatott táncok: Társastáncok, Keringő, Latin-mix

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Kosa Roland

Kosa Roland vagyok, 29 éves, a Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem diplomás táncpedagógusként. 15 év aktív versenyzést követően jelenleg egy Táncművészeti szakközépiskola társastánc tanára vagyok, de rendszeresen tanítok szalagavató táncokat. A mottóm, hogy nem szigorral hanem humorral a legreménytelenebb helyzetekből is csodát lehet varázsolni! Évente 600 gyerek forog a kezeim között általában egyedi koreográfiákkal, jó hangulatban profi produkciókkal! +36 30 572 33 77

Szennyesi Blanka

Szennyesi Blanka vagyok, 4 éve tanítok különböző típusú táncokat. Fontosnak tartom, hogy a szalagavatóra készült koreográfia tükrözze az osztály egyéniségét és stílusát, legyen szó a hagyományos keringőkről vagy a sokkal szabadabb és modernebb osztálytáncokról, melyeket igyekszek megfűszerezni látványos figurákkal, show elemekkel és pózokkal, hogy egy nagyszerű produkciót hozzunk létre.

Oktatott táncok: Latin táncok (cha-cha-cha, rumba, jive, samba, mambo ), Keringők, Rocky, Twist, vegyes mix-és modern koreográfiák.

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Kemény Tamás

Kemény Tamás vagyok, Több, mint 20 éve foglalkozom tánccal, ebből 6 évet töltöttem külföldön, hogy tökéletesítsem tánctudásomat, a Magyar Táncművészeti Főiskola társastánc pedagógus szakára jártam és immáron 7 éve dolgozom tánctanárként. Egyedit, vicceset, rátok jellemzőt szeretnétek és mindezt jó hangulatban, akkor én vagyok a Ti emberetek!

Oktatott táncok: Báli, Standard táncok (Angolkeringő, Tango, Bécsi keringő, Slow Fox, Foxtrott, Quick Step) de egy jó ötlet kapcsán semmitől se riadok vissza!

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Szeift Ádám

Szeift Ádám +36 20 931 76 66

Réka

Réka vagyok, amióta az eszemet tudom táncolok, hiszen táncos családból származom. Magyar néptánccal kezdtem, aztán többféle stílust kipróbáltam, de legközelebb hozzám a hip-hop és a latin táncok kerültek, de nagyon szívesen tanulok új stílusokat, minél többféle táncot ismerek meg, annál jobb!

A tanítást még gimnáziumban kezdtem, a saját osztályommal. Nem volt könnyű dolgom, de megedzettek. Akármi legyen a kívánság, vidám, őrült, partys tánc, vagy komolyabb, elegáns koreográfia, rám számíthattok.

Oktatott táncok: Néptánc, Hip-hop, Modern tánc, Latin táncok.

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Kreiter Dávid

Kreiter Dávid vagyok

2001 óta tanítok szalagavató táncokat. Évfolyamkeringőktől a Baywatch női öltözőjéig sok mindent tanítottam és minden osztályom aratott.

Élvezek jó fej csapatokkal dolgozni. A végére olyan mintha egy nagy buli lenne az egész. Akkor válasszatok engem, ha hajlandók vagytok 60 percen keresztül koncentrálni, hogy egy SZUPER szalagavatótok legyen.

Tanított táncok: Évfolyam és osztálykeringők, Latin osztálytáncok, Rocky, Musical táncok, Bármilyen őrült tánc.

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Bence

Bence 15 éve csöppentem bele a tánc világába. Azóta rengeteg műfajba belekóstoltam és kipróbáltam. Számomra egy szalagavató koreográfia elkészítése csupa élvezet. Rengeteg kreativitás és szakmai tudás szükséges ahhoz, hogy a legjobbat hozzam ki az osztályból. Egyszerű, vicces, bonyolult vagy komoly koreográfiára vágytok a siker garantáltan nem marad el.

Oktatott táncok: Latin és Standard táncok, Színpadi, modern, Mix, Revü, Charleston, Swing, Népek táncai

Telefon: + 36 30 442 79 02

http://szalagavatotancoktatas.hu/

Kállai Ákos

Kállai Ákos vagyok a Classic Tánciskola vezetőjeként 15 éve tanítok táncot, 2008-ban diplomáztam a Táncművészeti Főiskola társastánc pedagógus szakán.

Az elmúlt években több, mint 200 osztállyal illetve évfolyammal kellett "megküzdenem", hogy a lehető leglátványosabb osztálytáncot vagy keringőt mutathassák be. Koreográfiáimat minden esetben a bál helyszínéhez és a Ti igényeitekhez igazítom. Nagyon szeretem az egyedi ötleteket, lehettek stewardess-ek és pilóták, a karib tenger kalózai vagy olimpikonok, de bajor sörtácban, countryban, modern táncokban is partner vagyok. Természetesen csak olyan koreográfiát vállalok, amihez értekJ Keringők terén nincs lehetetlen, legyen szó angol- vagy bécsi keringőről. +36 30 383 69 32

Ha egyedi, ötletes táncot szeretnétek, keressetek bátran.