Vissza
Főoldal / Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

Hol található a Szalon?

Szalonunkat Budapesten, a VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky út 49-ben találod meg, 4 percnyi sétára, 300 méterre a Nyugati pályaudvartól, a Skála oldalán a Deák tér felé. Ha esetleg nem a Nyugatitól jönnél, akkor a Bajcsy-Zsilinszky úti megállónál kell leszállj a következő troli járatok valamelyikéről: 70-es,72-es, 73-as, 78-as. A 9-es buszról pedig a Podmaniczky utcánál.


Mikor mehetek Hozzátok?

Hétfőtől ? péntekig 10.00 - 18.00 óra között. Szombatonként 10.00 ? 14.00 óra között. Az ünnepek körüli nyitva tartásunkat mindig megtalálod honlapunkon, vagy a Facebookon.


Hogyan tudok fizetni?

A szalonban csak készpénzzel. Természetesen mind csoportos, mind egyéni rendelés esetén is van mód az átutalásra, de csak akkor veheted át a választott ruhát, ha az utalás befutott hozzánk.


Hogyan köthetek szerződést?

Szerződéskötéskor kell kifizesd ruhádra a foglalót. Ezzel biztosíthatod azt, hogy másnak ne adjuk bérbe az általad választott időpontra a ruhát.


Nem tudom a szalagavató pontos időpontját. Tudok ruhát foglalni?

Mi annyira különlegesek és rugalmasak vagyunk, hogy a válasz: IGEN. A pontos részletekről, szalonunkban tudsz érdeklődni.


Nekem csak egy pár cipőre van szükségem, tudok bérelni?

Természetesen igen! Bármilyen kiegészítőt tudsz nálunk bérelni, még akkor is, ha a ruhád nem tőlünk származik.


Milyen méretű cipőt tudok bérelni?

35-41 méret között tudunk fehér cipőt biztosítani, 6 cm-es sarokkal.


Milyen cipőben táncoljak?

Lehet a saját magas sarkúd, a mi cipőnk, de lapos talpú is. A cipőhöz igazítjuk a ruha hosszát, ezért fontos, hogy mielőbb beszerezd.


Jöhetünk többen is, ha csak én szeretnék ruhát?

Természetesen igen! Javasoljuk is, hogy hozd el barátod, táncpartnered, barátnőd vagy szüleid. Hatalmas várónkban kényelmesen el fognak férni, és segíteni tudnak Neked a választásban. (Légy tekintettel arra is, hogy más is hozhatja az ismerőseit, családját, ezért ne egyszerre mindegyiküket hozd el.)


Készíthetek fotót a ruháról amit választottam?

Természetesen, semmi akadálya nincsen :)


Csak olyan ruhát választhatok ami pont jó rám?

A ruhák legnagyobb része állítható, így nagyon sok ruha közül tudsz választani. Minden ruhát bérlőinkre igazítunk, ha valamelyik ruha nincs a méretedben azt akár el is.


Kérhetek apró változtatásokat a kiválasztott ruhára?

A ruhák jó részénél igen. Ha pántot szeretnél, vagy nem szeretnél egy masnit, de szeretnél rá egy virágot akkor megoldjuk Neked.


Mikor vehetem át a ruhát?

A szalagavatót megelőző 2-10 napban. Ennek időpontjáról sms-ben és e-mailben értesítünk majd.


Mikor vihetem el az abroncsot?

A szalagavató hetében bármikor, de a ruhaátvételre vissza kell majd hozd.


Csak én tudom átvenni a ruhát?

Bárki átveheti a Te szerződéseddel, de csak abban az esetben, ha ezt előre jelzed. átvételkor még fel kell próbálnod, így, ha nem Te jössz érte csak saját felelősségedre tudod.


Buszon, villamoson is el tudom vinni?

Igen. Olyan ruhazsákot kapsz, amit könnyen tudsz szállítani, így nincs akadálya.


Van valami különleges teendőm vele?

Nincs. Otthon ki kell venned a zsákból és fel kell akaszd a ruhát, az abroncsot pedig le kell fektesd.


Mit kell magammal vinnem, amikor átveszem a ruhám?

A szerződésed, a fennmaradó bérleti díjat, a cipőt amiben táncolsz - ha nem a mi cipőnket választottad - a melltartót amit viselni fogsz.


Mikor kell visszaadnom a ruhát?

A legtöbb esetben a szalagavatót követő nyitvatartási napon 12.00 óráig. Különlegesen zsúfolt hétvégén akár vasárnap is kérhetjük, erről átadáskor tájékoztatunk.


Csak én tudom visszavinni a ruhát?

Bárkit megkérhetsz, hogy visszahozza a ruhádat.


Mi történik ha késve viszem vissza a ruhám?

Baj. Sajnos ebben az esetben szigorúak leszünk. A késedelmi díj naponta 5000,- Ft, amitől semmilyen esetben nem tudunk eltekinteni! Ha késve kerül hozzánk vissza a ruha, félő, hogy a következő bérlő is késve kapná meg.


Mi történik, ha megsérül a ruha?

Sajnos ebben az esetben extra díjat kell fizess, a sérülés mértékétől függően. Szerencsére nagyon ritkán fordul elő ilyesmi.


Mi történik, ha nagyon koszos lesz a ruha?

Normális használat mellett nem lehet baja. Előfordult már, hogy olyan mértékben lett barnítós, hogy a felső része menthetetlen lett a ruhának. Sajnos a koszolódás mértékétől függően ilyenkor is extra díjat kell fizess, ha esetleg tisztíthatatlan, akkor ki kell fizesd a ruha pótlását. Inkább vigyázz rá. :)


Mi történik, ha valamelyik kiegészítőt elhagyom, vagy megsérül?

Sajnos ebben az esetben is extra díjat kell felszámoljunk, hiszen pótolnunk kell.


Tudok ruhát cserélni ha időközben egy másik jobban megtetszik?

Ez nagyban függ attól, hogy mennyire zsúfolt időszakban van a szalagavatód és mennyivel előtte szeretnél cserélni, de van rá lehetőség. Ennek részleteiről érdeklődj kollégáinknál.


Mit jelent a csoportos kedvezmény?

Csoportos kedvezményt adunk az egységes keringőruhákra 5 fő felett. Ha egyedi ruhát bérelnétek, és egy osztályból vagy évfolyamról többen jönnétek együtt, az egyedi ruhára is adunk kedvezményt. Ennek részleteiről érdeklődj kollégáinknál.


Le tudom mondani a ruhát?

Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint bármikor.