Kedves Végzős Diákok,  Pedagógusok és Szülők!

Az elkövetkező néhány hónap rengeteg kérdést vet fel.

Lesz majd „hagyományos” oktatás? Ha lesz, meddig lesz? Ha lesz oktatás lesz majd szalagavató bál is? Ha lesz bál, mikor lesz? Ősszel-télen az eredeti terv szerint vagy majd csak tavasszal?

Sajnos fenti kérdések egyikére sem tudjuk a választ, de igyekszünk segítséget nyújtani abban, hogy a lányok bátran indulhassanak ruhát bérelni, és ha netán a szalagavató az eredetitől eltérő időben lesz megtartva, akkor se érje kár őket!

Éppen ezért két különleges akcióval szeretnénk segítséget nyújtani:

  • 5000,- kedvezményt kap a keringőruha bérlés díjából minden lány, aki felmutatja kedvezménykuponját. A kupon megtalálható honlapunkon a keringőruhák mellett, de elképzelhető, hogy nyomtatott formában már eljutott az osztályfőnökhöz is. Ha esetleg az eredeti időponttól eltérő napon, 2021.06.18-ig rendezi meg az iskola a bált, (más szalonoktól eltérő módon) nincs adminisztrációs költsége az átfoglalásnak, időpontmódosításnak még akkor sem, ha az iskola saját hatáskörében dönt a módosításról!
  • Amennyiben olyan korlátozások lépnek életbe, amelyek a tanév végéig nem teszik lehetővé a bál megrendezését a lányok, – nálunk egyedülálló módon, – átruházhatják a befizetett foglalót egy az iskolába járó, 2021-2022-es tanéven bálozó iskolatársukra. (Ebben az esetben azonban nem tudják felhasználni a fenti kedvezményt.)

Mi mindent megteszünk bérlőink védelméért, rendszeresen fertőtlenítjük nem csak szalonunkat, de a ruhákat is. Arra a kérjük a lányokat, hogy ők is igyekezzenek figyelni kollégáinkra ezért tartsák be a következő szabályokat:

  • maximum egy kísérővel érkezzenek
  • maszk viselése kötelező a belépéskor
  • maximum 3 ruhát próbáljanak fel

Szeretettel várunk tehát minden végzős lányt szalonunkban többszáz csodálatos ruhával!